Lezing Iwan Göbel

Lezing Iwan Göbel

In 2005 werd Iwan verkozen tot ‘100% beste ondernemer van Nederland’. Met een jaarlijkse omzetstijging van 20% en een productie van 25-50 nieuwe producten per jaar behoort Burton Car Company bij de meest innovatieve bedrijven van Nederland.

Door het grote succes en zijn ruime ervaring als spreker wordt CEO en oprichter Iwan Gobel regelmatig gevraagd om een prikkelende lezing te geven over diverse onderwerpen zoals: ondernemen, innovatie, duurzaamheid, circulaire economie en jongensdroom(zie ook: Speakers Academy en sprekersbureau Assemblee). Tijdens deze inspirerende lezing gaat Iwan op een aanstekelijke wijze dieper in op zijn ervaringen als ondernemer en schrijver(zie Winstwonen en Ecowinst).

Laat u meevoeren door het originele verhaal van deze creatieve topondernemer, die laat zien hoe passie, doorzettingsvermogen, lef en creativiteit grondleggers zijn van succes. Zijn niet alledaagse denkwijze zal het publiek gegarandeerd prikkelen, enthousiasmeren, maar bovenal inspireren!

Groepsgrootte bij Burton: maximaal 200 personen

Prijsindicatie:

Bij Burton €1000,00 – €2000,00 afhankelijk van tijd en opdracht

Op locatie €1500,00 – €2500,00 afhankelijk van tijd, afstand en opdracht

Referenties:

"Gaaf verhaal. Prachtige marketingcase. Inspirerend verteld in de omgeving waar het gebeurt en je de klant ervaring proeft. Hierdoor bleef de geur van de techniek en de olie nog dagenlang in mijn hoofd hangen. Top!"
Marcel Brilman - Marketingminds

Vandaag heb ik je vol passie horen vertellen over je bedrijf en visie op de wereld. Waarschijnlijk was ik de oudste onder je toeschouwers maar je hebt me getroffen met je enthousiasme, zakelijk inzicht en bezorgdheid over de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen....
Philip - Smurfit Kappa

Ik vond het een mooi en inspirerend verhaal, en wat me het meest bij blijft is je statement dat je later toch trots moet kunnen zijn op wat je verwezenlijkt hebt. Ik probeer het te onthouden… Mijn collega’s waren ook volledig mee in je verhaal: proficiat!
Luc - Smurfit Kappa

"Inspirerend, enthousiast, andere kijk op ondernemen, interactie, levendig!
GTIEnergy & Infra BV

"Het was wederom subliem met Iwan. Hij hoort gewoon thuis in de top 3 sprekers van Nederland!!
Lizette Klaassen van Societeit de Commanderie

De afgelopen jaren sprak Iwan Göbel o.a. voor: ING, Rabobank, ABN Amro, Fortis, Achmea, Neyenrode, Linkedin, Dutch design week, Gispen, PWC, Focus plaza, Imtech, Prorail, Innovam, IVDM, ARN , Rexel, 3M, Oce, SKF, T-mobile, Kempenaer, Zevij, Continental, TomTom, Michelin, Euromaster, Bovag, Syntens, Siemens, Oxfam, Randstad, Dactylo, Port4Growth, Ahold, C1000, DPD, PostNL, KvK, Cofely, Arcadis, Kiemt, TEDeX, diverse Ministeries/Gemeenten/ Evenementen en vele Businessclubs, scholen/universiteiten en Autoclubs.