2CV Pick-Up

Auto van de zaak bijna zonder bijtelling
De 2CV Pick-up is een Eend die op eenvoudige wijze wordt omgetoverd tot een fantastische 'bedrijfsauto'. De auto is in 1995 ontworpen door Dimitri Göbel, in eerste instantie eigenlijk bedoeld als bedrijfsauto voor ons bedrijf. Door de grote belangstelling werd toch een mal gemaakt van de Pick-up en als bouwpakket verkocht.

De polyester kap wordt aan de voorkant van een Eend gelijmd. De Eend die u hiervoor gebruikt, moet aan de voorkant goed en mag aan de achterkant slecht zijn. Door het verlijmen van de polyester kap wordt de koets erg sterk en stijf.

Laadbak
Burton Car Company heeft een standaard laadbak-bouwpakket. Hierbij ontvangt u van ons alle plaatstaal-delen die de zijkanten, voorkant en achterkant vormen van de laadbak. De bodem maakt u zelf. Helemaal zelf een laadbak maken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Voor exacte bepalingen van bijvoorbeeld maten en maximaal laadvermogen, dient u zich te wenden tot de RDW. Dit geldt voor zowel grijs als geel kenteken.

Zelfbouw
De Pick-up wordt geleverd als bouwpakket. Het bouwen van een Pick-up is relatief eenvoudig maar u moet wel kunnen lassen. Hulp door ons bedrijf bij het laswerk gaat op basis van uurloon.

Kosten
De polyester kap kost maar € 999,00. Daarnaast heeft u nodig een goed rollend gedeelte met een goede voorkant van een Eend. De noodzakelijke verandering aan de voordeuren kunt u door Burton Car Company laten doen voor € 100,00 per deur. U moet dan wel uw eigen voor en achterdeuren inleveren. Het standaard laadbak-bouwpakket op maat kost € 599,00 (dit is dus zonder laadvloer). De achterspatborden kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk gebruiken van een aanhanger.

Een reële kostprijs bij zelfbouw, exclusief spuiten, ligt tussen € 1500,00 en € 3500,00.