8. Interieur en front

Het interieur van de auto is bepalend voor de uitstraling van uw auto. Kies een mooie bijpassende kleur, inspiratie kunt u bijvorbeeld opdoen in oude autoboeken en op websites van mede-bouwers.

U heeft de keus uit een bankje of cobrastoeltjes, bekleding op de zijwanden, vloermatten met logo en nog vele andere opties.

De body is als het ware om de achterbank van de eend heen ontworpen. Het spreekt dan ook voor zich dat het bankje het mooiste past in de Burton. De hele passagiersruimte wordt keurig gevuld, en er zit geen kier tussen de rugleuning en de body. Voor het bankje zijn veel mogelijkheden qua bekleding. U kunt een nieuwe overtrek bestellen in skai (kunstleer), in de kleur die u wilt. U kunt kiezen uit 50 kleuren. Zelfs combinaties van kleuren zijn mogelijk.
Kiest u toch voor de cobra sportstoelen, houd er dan rekening mee dat iemand van gemiddeld Nederlands postuur behoorlijk krap in de stoeltjes zit. Met de stoeltjes heeft u echter meer mogelijkheden als het aankomt op veiligheidsgordels en rails voor verstelling.

Een afneembaar stuur

Een afneembaar stuur

ONDERWERPEN

8.1. Zitting

8.2. Proefrijden

8.3. Veiligheidsgordels

8.4. Front

8.5. Voorspatborden

8.6. Koplampen

8.7. Verwarming

8.8. Motorkap en grille

8.9. Zijwandbekleding

8.10. Bankbekleding