NederlandsEnglishDeutschFranšais
Facebook
Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden
Mijn Burton/2CV verzekering
Jaarpremie € .....
MEER INFO AANVRAGEN
9.2. Sporing afstellen
HOMEOVER BCCMEDIABOUWHANDLEIDINGONZE MERKENVERZEKERINGENOCCASIONSWEBSHOPVERHUURLINKSFABRIEKSBEZOEKCONTACT

9. AFSTELLINGEN

9.1. Hoogte afstellen en uitwegen

9.2. Sporing afstellen

9.3. Begrenzing stuuruitslag

9.4. Power tube

<<Terug

 
Print | Print (incl. onderwerpen)

9.2. SPORING AFSTELLEN

Voor het afstellen van de sporing is het van het grootste belang dat de wagenhoogte perfect staat afgesteld, doe dit dus altijd eerst! Zorg ook dat de banden op de juiste spanning zijn en zorg dat de auto voorwaarts op de plek wordt gereden/geduwd. Als dit niet lukt zorg dan in ieder geval dat de auto de laatste meters weer vooruit wordt geduwd met de wielen in de rechtuitstand.

Dit is erg belangrijk omdat allerlei spelingen in het stuursysteem er voor kunnen zorgen dat er behoorlijk verschil zit tussen voorwaarts en achterwaarts rijden. Omdat u de auto waarschijnlijk vooral vooruit zult gebruiken is het daarom beter om de afstellingen ook in deze stand te doen.

Een juiste afstelling van de voorwielen is niet alleen van belang voor een strakke besturing en goede wegligging, maar het bepaalt ook in belangrijke mate de bandenslijtage.

Het onderstel van de 2CV is gebouwd voor een uitspoor van 0-3mm. Dit betekent dat de voorwielen van de auto aan de voorzijde 0 tot 3mm verder uit elkaar staan als aan de achterzijde van de voorwielen.

Om de sporing te kunnen stellen van de Burton dienen de 2CV stelfmoffen te vervangen worden door Burton 2CV Parts exemplaren. De Burton stelmoffen zijn veiliger en beter omdat ze van RVS gemaakt zijn en ze kunnen beter geborgd worden. Tevens is het voor een Burton sport een must omdat ze zichtbaar zijn. 

GERELATEERDE ONDERDELEN

>>Stelmoffenset RVS

Stelmoffenset RVS Burton 2CV Parts
Stelmoffenset RVS Burton 2CV Parts

 
Copyright 2010 Burton Car CompanyDisclaimerPrivacy statementInloggen Website door InterXL