• Het rijden in een Burton door het Groene Hart. Een geweldige ervaring!
  • Bejaard lelijk eendje wordt sportieve jongeling! "Frank Schoenmakers"
Mijn Burton/2CV verzekering
Jaarpremie € .....

Agenda

2-daags evenement, gebaseerd op alle types van Citroën, maar voornamelijk de klassieke voertuigen. Onderdelenkramen, clubs, accessoires, een (buiten)museum en kleinschalige autoverkoop. Wij zullen aanwezig zijn met een onderdelenstand en heten u van harte welkom!


http://www.citromobile.nl/

5-daagse nationale meeting van de Citroën 2cv en afgeleiden. Hier bevindt zich een groot marktplein. Wij zullen aanwezig zijn met een onderdelen-stand en heten u van harte welkom!


http://www.crocodeuchesnimes2017.fr/

Altijd al een Burton willen bouwen of kopen? Kom dan op 5 Juni naar de ''Ik wil een Burton dag'' van Burton Sportscars! Van 10:00 tot 12:00 zal er een rondleiding worden verzorgd om u een kijkje te laten nemen achter de schermen van Burton Car Company en zal Iwan Göbel een presentatie geven over het ontstaan van Burton Car Company. Aansluitend aan deze dag zal de jaarlijkse open dag van Burton Car Company plaatsvinden, dit belooft altijd een gezellige middag te worden met vele 2CV's en Burtons. 


In verband met beperkt aantal plaatsen voor de rondleiding is het noodzakelijk u aan te melden, de opendag is vrij toegankelijk. 


Aanmelden kan via de onderstaande link:


https://goo.gl/forms/XclChkbN06lwWFcq2


Wij hopen u alle te mogen verwelkomen op 5 Juni 2017!

Wilt u meer vermogen uit je Burton of 2cv halen?   
Op zaterdag 24 Juni organiseerd de Burton Owners Club werderom de vermogensbank dag. Tijdens 3 runs stel je onderbegeleiding je auto af voor een betere afstelliging en vermogen.    
 
Inschrijven kan per email bij de Burton Owners Club: info@burtonownersclub.nl    
Vermeld bij opgave:  
• Uw naam  
• Kenteken  
• Type chassis (origineel of gegalvaniseerd)  
De inschrijving sluit 10 juni
 
Kijk voor meer informatie op   
www.burtonownersclub.nl 

De 22e 2CV wereld meeting zal plaatsvinden tussen 26 en 31 Juli 2017 in de badplaats Ericeira Portugal. Dertig jaar na de wereld meeting in 1987 zal Eiriceira opnieuw plaatsmaken voor de grootste 2CV meeting in de wereld! Wij zullen aanwezig zijn met een onderdelen-stand en heten u van harte welkom!


http://www.2cvportugal2017.pt/en_GB/

's Werelds mooiste autoracecircuit maakt zich op om Uw 2CV's sfeervol te verwelkomen ter gelegenheid van de 24H02CV van Spa-Francorchamps. Wij zullen aanwezig zijn met een onderdelen-stand en heten u van harte welkom!


http://www.24h2cv.be/